Rhythm of Life concert, 25 jaar Marianne Maessen-Scherjon

Op zondag 18 mei 2014 was het dan zover, Het Rhythm of Life concert ter ere van Marianne Maessen-Scherjon haar 25 jarig dirigentschap bij Vocal group In the Mood.IMG_2436

Het 3 koren concert is mede mogelijk gemaakt door Vocal group In the Mood met medewerking van Franciscuskoor Venlo en Mannenkoor de Meulezengers. Alle 3 de koren onder leiding van Marianne Maessen-Scherjon, samen met een assemble van pianisten, percussie en blazers.

Ieder koor heeft zijn eigen repertoire gepresenteerd aan een uitverkochte zaal in Domani, te Venlo.

Het repertoire van Vocal group In the Mood bestond uit een combinatie van swingende gospel en pop. Hierbij kunt u denken aan 10.000 Reasons van Jonas Myrin & Matt Redman  en Yellow van Coldplay.

Franciscuskoor Venlo zong enkele klassieke stukken waaronder Bogoróditse Devo van Sergei Rachmaninoff en Prayer of St. Francis van Winnifred Sim.

Mannenkoor de Meulezengers bracht o.a. The house of the rising sun van Arr. Gwyn Arch ten gehore. Net als een eigen interpretatie van Venlo (het Dorp) van Wim Sonneveld met een solo van Roel Peeters.

Een feestelijke geheel sluit je knallend af! Wij hebben Marianne in het zonnetje gezet met een persoonlijk cadeau en een blijvende herinnering aan een spetterend jubileum concert. Maar Marianne heeft ook ons een mooi cadeau gegeven. Met alle 3 de koren hebben wij het slotstuk Rhythm of Life van Cy Coleman gezongen. De muziek die bij ons, maar vooral bij Marianne voort leeft.

Geen Reacties

Geef een antwoord