Nieuws

Mogelijk nieuwe optredens in het nieuwe jaar

Er komen mogelijk een aantal optredens aan in 2024! Zodra hier meer over bekend is, wordt dit gecommuniceerd.

We mogen weer!!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en er mag steeds meer! We zijn heel blij dat we weer het vooruitzicht hebben om te kunnen optreden. Zie de agenda voor de datums en kom gerust luisteren!

Start nieuw seizoen

De zomervakantie is weer voorbij! Vanavond beginnen we weer met frisse energie aan een nieuw seizoen met nieuwe liedjes en een aantal nieuwe leden!

Jubileumconcert in zicht!

Nog 2 weken en dan is het jubileumconcert van Vocal group In The Mood!
We bestaan 45 jaar en dat vieren we in ’t Zaelke in Tegelen met als gastkoor Doën beejein!
Om 13.30u is de zaal geopend en om 14.00u begint het concert.

Jubileumconcert 45 Jaar In the Mood op 23 juni 2019

De datum van ons jubileumconcert is bekend!!
Op zondag 23 juni 2019 vieren we ons 45 jarig jubileum en laten we van ons horen!
Dit alles zal Plaatsvinden in “t Zaelke” te Tegelen.

Nadere informatie volgt snel!

Open repetitie Week 3 Venlo op 16 januari

Op 16 januari Organiseert Week 3 meerdere activiteiten in de gemeente Venlo om te proeven aan cultuur.
Ook wij doen daar aan mee.
Op 16 januari ben je van harte welkom om 19.00uur in Basisschool de Meule. Ingang, Ferdinand Bolstraat te Venlo.
Wij organiseren een open repetitive waaraan je kunt deelnemen. Deze duurt van 19.00uur tot 20.30uur.
Wij verheugen ons om jullie te verwelkomen!
Voor meer info kun je kijken op
https://www.week3.nl/

Nieuwe Dirigente

Wij zijn heel blij dat we vanaf 1 oktober 2017 een nieuwe dirigente hebben gevonden voor ons koor.
Marianne had aangegeven te stoppen na de zomervakantie.
We zijn gaan zoeken naar een nieuwe dirigente en we hebben haar gevonden!
Ria Janssen, welkom bij ons koor!!

Concerten en sponsoractie Benders

Op zondag 2 april vond het lustrumconcert van Doeën Beejein plaats, waar ook wij een aantal liedjes ten gehore hebben gebracht. Op ons repertoire stonden wat oude bekende stukken zoals ‘(Your love keeps lifting me) Higher and Higher’, maar we hebben ook een paar nieuwe nummers gezongen: ‘One’ van U2, ‘Something inside so strong’ en ‘Sky full of stars’ van Coldplay. Erg leuk om na wekenlang intensief repeteren deze nieuwe nummers voor publiek te mogen zingen. Buiten onze eigen liedjes hebben we met mannenkoor De Meulezengers het nummer ‘Rythm of Life’ gezongen en als toegift zongen we samen met alle koren ‘Vier ut laeve’ (Let the sun shine). Al met al een succesvol concert en een erg leuke middag!

Op woensdag 19 april treden we op tijdens het Oranjeconcert in Venray, samen met de koren VGT Venray en popkoor Skoor. We hebben er zin in!

Ook volgt binnenkort het eindbedrag voor de sponsoractie van Plus Benders. Er is goed gespaard, dus we zijn benieuwd wat het eindbedrag wordt! Iedereen die met ons mee heeft gespaard: ontzettend bedankt!oranjeconcert

Sponsoractie Plus Benders Venlo- Blerick

Ook dit jaar organiseert Plus Benders weer een sponsoractie voor verenigingen in Venlo. Na het grote succes van vorig jaar, doen wij dit jaar ook weer mee om onze kas te spekken.
Vanaf 2 oktober 2016 kunnen jullie zegels sparen die wij dan op spaarkaarten kunnen plakken. Wij krijgen een bedrag voor elke ingeleverde spaarkaart. Sparen jullie met ons mee???
Hebben jullie zegels en willen jullie die aan ons schenken, stuur dan een mailtje naar prvocalgroupinthemood@gmail.com

logo-plus-geeft-meer

Lentekriebels

Zondag 17 april: Lentekriebels!

Heeft u ook lentekriebels? Knalgroene blaadjes komen uit de knoppen, vogels in de bomen, bloemen die omhoog schieten in een hartverwarmend zonnetje. In de verte klinkt muziek en vult het hart met lentegevoel. Zondag 17 april kunt u uw lentehart ophalen met een dubbelconcert in de Jongerenkerk Venlo. Vocal Group In the Mood en Mannenkoor De Meulezengers hebben de handen ineen geslagen om u muzikaal de lente te laten beleven. Beide koren hebben speciaal voor dit dubbelconcert een fris repertoire ingestudeerd met het accent op pop- en musicalnummers. In een paar bijzondere nummers zullen beide koren gezamenlijk zingen, zodat er een heel nieuwe klank ontstaat. Beide koren staan onder leiding van Marianne Maessen–Scherjon en worden begeleid door Ben van Daal op piano. Voor dit concert hebben we enkele topmuzikanten bereid gevonden ons te begeleiden, dit zijn Bram Maessen, Bas van Gestel, Harry Boom en Frank van Gennip. Samen met hen maken we dit concert tot een feestje. Roel Peeters (tenor) treedt op als solist in vier hartverwarmende nummers.

17 April is het zover! We nodigen u van harte uit om te komen luisteren in de Jongerenkerk in Venlo. Het dubbelconcert begint om 15.00 uur. Kaartjes kosten €10,- per stuk en zijn verkrijgbaar via Vocal Group in the Mood (Helbeek 217, Venlo) en Mannenkoor de Meulezengers (Paulus Potterstraat 47).

Wij hopen jullie te mogen begroeten en u gaat zeker met een lentegevoel naar huis!

Informatie: bel 077-3549317 (In the Mood) of 077-354 8509 (de Meulezengers)

Voor meer informatie kijk op www.vocalgroupinthemood.nl of www.demeulezengers.nl