Concerten en sponsoractie Benders

Op zondag 2 april vond het lustrumconcert van Doeën Beejein plaats, waar ook wij een aantal liedjes ten gehore hebben gebracht. Op ons repertoire stonden wat oude bekende stukken zoals ‘(Your love keeps lifting me) Higher and Higher’, maar we hebben ook een paar nieuwe nummers gezongen: ‘One’ van U2, ‘Something inside so strong’ en ‘Sky full of stars’ van Coldplay. Erg leuk om na wekenlang intensief repeteren deze nieuwe nummers voor publiek te mogen zingen. Buiten onze eigen liedjes hebben we met mannenkoor De Meulezengers het nummer ‘Rythm of Life’ gezongen en als toegift zongen we samen met alle koren ‘Vier ut laeve’ (Let the sun shine). Al met al een succesvol concert en een erg leuke middag!

Op woensdag 19 april treden we op tijdens het Oranjeconcert in Venray, samen met de koren VGT Venray en popkoor Skoor. We hebben er zin in!

Ook volgt binnenkort het eindbedrag voor de sponsoractie van Plus Benders. Er is goed gespaard, dus we zijn benieuwd wat het eindbedrag wordt! Iedereen die met ons mee heeft gespaard: ontzettend bedankt!oranjeconcert

Geen Reacties

Geef een antwoord